• 49 spänn i frakt | 19kr för enbart stickers 🚛

Vanliga Frågor

Vad kostar frakten?

Frakten kostar alltid 49 spänn! Om du dock enbart köper stickers kostar frakten 19kr.

Hur lång tid tar det innan jag får min beställning från er?

Vi hanterar alla ordrar så snabbt vi kan! Våra normala hanteringstider är 5-7 dagar.

Sedan tar det ca 1-3 dagar för PostNord att sladda iväg med deras postbil, hem till er!

(Tänk på att vi är ett litet företag, typ pyttelitet, och gör allting själva. Därför kan det ibland ta lite längre tid än det som står ovan. Vi hoppas ni har förståelse för detta ❤)

Ingår ram när jag beställer från er?

Nej, ram ingår inte. Hur skulle det se ut att vi bestämde hur det skulle se ut hemma hos er? Därför är det helt enkelt bäst att ni skaffar en egen ram!

Vad trycker ni på för papper?

Vi trycker våra posters på obestruket, matt premiumpapper mellan 180 - 230g. Det är alltså inte matt som i att pappret är lite trött, utan att ytan på pappret inte glänser så mycket. Vi har valt det därför att det lämpar sig bättre med den typen av motiv vi har, samt att ett matt papper har en bättre betraktningsvinkel (det betyder att man ser motivet bra även om man står mycket från sidan och kollar).

Kan jag få en storlek på en poster som inte finns med som alternativ?

Ja, det går jättebra! Det du behöver göra är då att skicka önskemål om storlek, samt vilket motiv det är du önskar till [email protected] så återkommer vi inom kort med ett bildexempel på hur motivet kommer att se ut, samt pris för postern.

Det ser ut som att vissa motiv ser annorlunda ut beroende på vilken storlek man vill ha?

Det stämmer! Då proportionerna på olika storlekar skiljer sig åt så kan det också bli så att vissa motiv beskärs lite olika beroende på vilken storlek man önskar. Om du vill vara helt säker på hur ett motiv kommer att se ut i en viss storlek så kontakta oss så mailar vi tillbaka ett exempel på hur motivet kommer att se ut i just den storleken du önskar.

Får jag ångra mig när jag har fått min vara?

Jadå, ångerrätten gäller inom 14 dagar från det att du har mottagit din vara. Om du ångrar ditt köp och returnerar din vara betalar vi tillbaka beloppet senast inom 14 dagar. Som kund betalar du returfrakt, och ångrad produkt ska returneras i oförändrat skick, samt med originalförpackning och emballage.

Hur gör jag om jag vill returnera en vara?

Det första du behöver göra är att dra iväg ett mail till oss på [email protected]. I ditt meddelande ska ditt namn, din adress, e-postadress, ordernumret samt vilka varor som returneringen gäller framgå klart och tydligt. Sedan återkommer vi med vidare instruktioner på hur returen går till!

Vad händer om jag inte hämtar ut mitt paket?

Om du inte har hämtat ut ditt paket utan att ha meddelat oss så kommer vi att debitera en avgift på 200kr. Den summan täcker frakt/returfrakt samt packning och uppackning av paketet. Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten.